logo vilar

Участь співробітників ДСЛР у міжнародній конференції з агроекології

3 жовтня 2016 року в Інституті агроекології і природокористування НААН відбулася міжнародна науково-практична конференція «Проблеми збалансованого природокористування в агросфері», в якій взяли участь співробітники ДСЛР – О.В. Устименко, Н.І. Куценко, Н.М. Бусь та Л.А. Федько.

Урочисте відкриття конференції відбулося за участю віце-президента Національної академії аграрних наук України В.М. Жука, директора Інституту агроекології і природокористування НААН О.І.Фурдичка, заступника академіка секретаря відділення землеробства, меліорації та механізації Л.А.Пилипенко та представники міністерств і відомств України. В роботі конференції взяли участь науковці з Японії, Франції, Росії, Білорусії, Польщі та Латвії.

В наукових доповідях конференції буда відображена комплексність та багатовекторність проблем природокористування в агросфері та інноваційних підходів до їх вирішення. В роботах учасників конференції були представлені економічні, екологічні та соціальні засади збалансованого природокористування в агросфері.

Після завершення пленарної частини конференції директор ДСЛР О.В. Устименко та завідувач відділом селекції Н.І.Куценко зустрілися з представниками японської делегації та обговорили перспективи співпраці в галузі лікарського рослинництва.

 

ekologekolog 1