logo vilar

Святкове Засідання Вченої ради ДСЛР

8 липня 2015 року в Дослідній станції лікарських рослин ІАП НААН відбулося урочисте засідання Вченої Ради з нагоди ювілейного дня народження Сивоглаз Л.М.

На засідання також були заслухані доповіді: «Затвердження результатів перевірки методичної комісії стану польових дослідів та товарно-виробничих посівів» та «Участь ДСЛР у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Соціально-екологічна роль заповідних дендропарків України».

Святкова частина засідання ради розпочалася доповіддю старшого наукового співробітника відділу екології Р.М.Федька «Науковий шлях Л.М. Сивоглаз», у якій доповідач висвітлив основні моменти біографії, здобутки та особисті якості ювіляра.

Із Днем народження Л.М. Сивоглаз привітали директор ДСЛР О.В.Устименко, вчений секретар М.П.Колосович, голова профспілкового комітету М.А.Калініна, керівники підрозділів: Н.В.Приведенюк, Н.І Куценко, голова спілки молодих учених Р.В. Мельничук, а також працівники ДСЛР: Бойко В.С., Федько Л.А.

Від колективу установи на адресу Л.М. Сивоглаз прозвучали теплі слова вдячності за багаторічну плідну працю, людяність та високий професіоналізм. За теплі та щирі привітання Л.М. Сивоглаз подякувала колективу установи.

 

siv 1siv 2siv 3